MARION JANSE

 

 

 

Verbinding, ontwikkeling en kinderen zijn een rode draad in mijn leven. Ik heb 35 jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Naast Praktijk Boom ben ik nog steeds met veel plezier invaljuf.

Op school heb ik mij veel ingezet voor de sociale-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Als een kind lekker in zijn vel zit, kan het groeien en bloeien. Het voelt zo kloppend voor mij om samen met de ouders te kijken hoe we hun kinderen het beste kunnen begeleiden.  Zo raakte ik geboeid door het systemische werk. 

Ieder van ons maakt deel uit van zijn of haar familiesysteem.

Naast mijn werk in het basisonderwijs ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Naast (kinder)coachopleidngen en opleidingen voor systemisch werk, heb ik ook opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling.

Om zo jongeren, ouders en volwassenen op een breder vlak te kunnen begeleiden.  Want, vanuit kennis en intuïtie kom je samen tot de kern. 

Het is mijn passie  om jongeren, ouders en volwassenen te begeleiden vanuit mijn hart om zo samen te ontdekken welke kwaliteiten jij hebt. 

Zo ben je liefdevol en in verbinding in het leven en kom je weer in je kracht te staan.

Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen: twee zonen en een dochter.

Postadres

Céramiquelaan 133
1031KG Amsterdam

Tel. Marion:      0643284074

Tel. Hanneke:   0624696396

© 2018 Praktijk Boom

Praktijkadres

Papaverweg 48

1032 KJ Amsterdam

KvK: 72574542

Logo_StichtingOpvoegopstellingen_transpa
Adiona-websitebanner-transparant-300x150
keurmerk_sensikids.png
  • Praktijk Boom Facebook