MARION JANSE

 

 

 

Kinderen, ontwikkeling en verbinding zijn een rode draad in mijn leven. Ik heb 30 jaar voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Naast Praktijk Boom ben ik nog steeds met veel plezier invaljuf.

In die 30 jaar heb ik veel van kinderen geleerd. Elk kind is uniek. De zorg en het erkennen van deze unieke eigenschappen heeft altijd mijn speciale aandacht gehad; wie is hij of zij. Wat zijn haar/zijn kwaliteiten? Waar ligt de kracht? En waar heeft een kind hulp bij nodig? Met behulp van deze inzichten geef ik kinderen een veilige basis om vanuit hun eigen kracht zichzelf te ontwikkelen. Want, als een kind lekker in zijn vel zit, dan kan het groeien en bloeien. Om dat te mogen begeleiden is de mooiste uitdaging die er is.

Om kinderen en ouders op een breder vlak te kunnen begeleiden heb ik de opleiding kindercoach bij BGL en de SEO kindercoach opleiding ‘leren is zijn’ gedaan. Zo ben ik naast het doceren, ook ouders en kinderen gaan coachen. Daarin heb ik nog meer verdieping gezocht en ben ik opleidingen gaan volgen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Een onmisbaar element in het proces met ouders en kinderen. Want, vanuit kennis en intuïtie kom je samen tot de kern. 

Zo is mijn passie komen te liggen om ouders en kinderen te begeleiden vanuit mijn hart. Om zo samen te ontdekken welke kwaliteiten jullie hebben. Zodat jullie weer in je kracht kunnen staan om liefdevol en in verbinding in het leven te staan.

Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen: twee zoons en een dochter.

Postadres

Céramiquelaan 133
1031KG Amsterdam

Tel. Marion:      0643284074

Tel. Hanneke:   0624696396

© 2018 Praktijk Boom

Praktijkadres

Studio van Hout

Dorpsstraat 42

1121 BX LANDSMEER

KvK: 72574542

Adiona-websitebanner-transparant-300x150
Logo_StichtingOpvoegopstellingen_transpa
keurmerk_sensikids.png
  • Praktijk Boom Facebook