Nieuwsbrief "Verbind" december 2020


Praktijk Boom

Nieuwsbrief "Verbind" December 2020 Ga niet met die hype mee Posten op the gram Het gaat om waar je heen gaat Niet hoe hard je rent Lijk niet op de rest Die zijn er al genoeg Het gaat om wat je krijgt En niet om wat je zoekt (Diggy Dex, Mooi Zoals Je Bent, Beste Zangers 2020)

Vanochtend vroeg, de mist hangt over de weilanden, een waterig zonnetje probeert door de mist heen te prikken en in de lucht zie ik ganzen in een V formatie vliegen. Als kind is mij ooit vertelt dat deze V voor vorst staat. Zou het binnenkort gaan vriezen? Ik bedenk hoe mooi deze ganzen met elkaar verbonden zijn. Geregeld wisselen ze elkaar af in het voorop vliegen. Ze vertrouwen op hun innerlijke kompas en instinct. Verbinden vinden wij een prachtig woord. Een woord dat centraal staat binnen Praktijk Boom. Als je systemisch kijkt is alles met elkaar verbonden. Bij verbinden kan je denken aan de natuur, de dieren, de mensen om je heen en natuurlijk ook de verbinding met jezelf. Kan jij vertrouwen op wat je van binnen voelt en heb je tijd en aandacht voor jezelf? Kan je jezelf zien en erkennen zoals Diggy Dex zingt, ‘Dus verlies jezelf niet in het moment want je bent mooi zoals je bent.’

De ganzen vertrouwen elkaar en voelen ook wanneer het tijd is om naar een andere, warmere plek te gaan om te overwinteren.

Wij voelen al een tijdje dat we als Praktijk Boom naar een nieuwe eigen plek willen gaan. Een plek waar we Praktijk Boom verder kunnen laten groeien. Vanaf de zomer zijn we geregeld rond gaan fietsen en kwamen uit in Amsterdam Noord en wel op de Papaverweg 48. We verbonden ons met de plek, voelden bruisende, nieuwe en creatieve energie om ons heen. Dit was de plek.

Begin december zijn we enthousiast begonnen met klussen, verven en inrichten. Wij zijn trots op het resultaat.Het is een prachtige praktijk en een heerlijke plek.

Afgelopen maandag ging Nederland opnieuw in quarantaine. Wat gaat het inhouden? Misschien is het de bedoeling dat we vertragen, vertrouwen houden dat het leven loopt zoals het loopt. Ons zelf en de mensen om ons heen extra verwennen. Verbinding houden met onszelf, erkennen en handelen naar het prachtige lied van Diggy Dex, ‘Je bent mooi zoals je bent’.

Vanaf vandaag staat de V van de ganzen misschien voor vorst maar het kan ook een herinnering zijn om af en toe te vertragen, vertrouwen te houden en te verbinden met alles wat je lief is!

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe plek? Praktijk Boom mag gelukkig open blijven en jij, jullie zijn van harte welkom.

Wij wensen jullie een goede afsluiting van 2020 en een verbindend 2021!

Veel liefs,

Marion en Hanneke

Ons nieuwe adres is:

Papaverweg 48

1032 KJ Amsterdam

De praktijk is gesloten van 24 december tot en met 4 januari

Tip voor een kerstcadeau: geef jezelf, je kind(eren), familie of vrienden een opstelling cadeau.

Een opstelling kan antwoord geven op vragen over jezelf, je familie, je vrienden of je werk.

Door een opstelling ontdek je wat jouw plek is in jouw systeem.

Nu met 10% openingskorting.

Copyright © 2020 Praktijk Boom, All rights reserved.


Our mailing address is:

Praktijk Boom

Amsterdam

info@praktijkboom.com

www.praktijkboom.com14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven