Ik ging naar Hanneke omdat het thuis met mij echt niet goed ging. Ik zat in een soort periode waarin ik niets wilde, ik wou niet afspreken, niet naar buiten, ik lag alleen maar op de bank. Maar toen ging ik naar Hanneke om te praten. Al na de eerste keer voelde ik me veel fijner. Ik voelde me fijner omdat ik gewoon tegen iemand alles kwijt kon en dat diegene mij ook hielp om het thuis beter te krijgen voor mij zelf en voor mijn ouders, want voor hun was het ook niet fijn. Ik merk dat ik nu echt wel uit die dip ben gekomen en dat ik me fijner voel en meer doe. Hanneke heeft me heel erg geholpen daarbij en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

 

Max (8)

De familieopstelling onder leiding van Marion was een verrijkende ervaring waardoor ik inzicht heb gekregen in de relatie tot mijn ouders. Hierdoor sta ik op de juiste plek binnen het gezin. Het was een aparte ervaring om zo tot inzicht te komen maar door de warme aanpak van Marion was het vertrouwd en voelde het positief.

 

Franz (26)

Familieopstelling; Na een aantal tegenslagen waardoor ik niet goed wist welke kant ik op wilde en hoe ik daar zou komen kon ik bij Marion terecht voor een familie opstelling. Ik had nooit iets dergelijks ondergaan en wist ook niet zo goed op welke manier het zou helpen.

Marion zorgde dat ik mij volledig kon uiten om zo een succesvolle sessie te volbrengen. Ze was scherp in haar observaties, uitnodigend tot delen van mijn gevoelens en warm in haar betrokkenheid. Het resultaat was dat alles in mijn hoofd op een rijtje kwam en zo de rust vond om verder te gaan om uiteindelijk (succesvol) te komen waar ik wil zijn.

 

Maik (30)

Postadres

Céramiquelaan 133
1031KG Amsterdam

Tel. Marion:      0643284074

Tel. Hanneke:   0624696396

© 2018 Praktijk Boom

Praktijkadres

Papaverweg 48

1032 KJ Amsterdam

KvK: 72574542

Logo_StichtingOpvoegopstellingen_transpa
Adiona-websitebanner-transparant-300x150
keurmerk_sensikids.png
  • Praktijk Boom Facebook